Zwemles in Lelystad – Op een speelse manier kennis maken met het water. Als een dolfijn naar de overkant (het begin van duiken) of springen door de schoorsteen (een band). De makkelijkste manier om te leren. Er wordt ook focus gelegd op survival. Vallen in het water en terugzwemmen of onder een bootje door. De kinderen vinden attributen zoals het bootje geweldig!

Uw kind zwemt bij ons voor een Survival A, B of C diploma, een diploma meer gespitst op de realiteit. Wij vinden dat de kinderen naast alle normale eisen door de aanvullende eisen van het zwemdiploma van de ENVOZ betere en veiligere zwemmers worden. Hierdoor bieden we meer kwaliteit, door de aanvullende eisen, binnen dezelfde termijn. Zwemles kun je bij onze zwemschool volgen in Lelystad!

Wij garanderen dat kinderen binnen 18 maanden zwemonderwijs (66 zwemlessen) hun diploma halen. Lees meer over Diplomagarantie.

Na bijna 20 jaar ervaring weten wij dat veel ouders graag hun kind zo snel mogelijk zien afzwemmen. Wij zien ook dat elk kind leert op zijn/haar eigen tempo, om vertrouwd te raken met het water en de juiste technieken aanleren/automatiseren. Het ene kind kan er 10 maanden over doen terwijl de ander er 2 jaar over doet. Dit heeft allemaal te maken met motoriek, eventuele waterangsten en concentratie/speelsheid. Om het leerproces te bevorderen organiseren wij regelmatig extra zwemactiviteiten zoals vakantiecursus, snelcursussen en extra zwemles in Lelystad. 

De voordelen van zwemles bij zwemschool Aquayara:

– Kleine groepjes (A diploma max. 9 en B&C max. 12)
– Online kunt u gemakkelijk de vorderingen volgen
– Dezelfde instructeur
– Continu worden er extra activiteiten georganiseerd om de zwemlessen te bevorderen
– Wachttijd 4-6 maanden (directe doorstroming na afzwemmen of overstappen v. andere zwemschool bij gevorderd niveau)
Diplomagarantie binnen 1,5 jaar
– Zwemmen via JSF in Lelystad (of andere subsidie)
– Mogelijkheid tot goedkoper tarief voor 4 jarigen
– Een ECHT zwemveilig niveau voor het A, B en C diploma gespitst op de realiteit! (Internationale Survival diploma’s)

Schrijf uw kind in of lees meer informatie over:

Daluren tarief 4-jarigen

Voor 4-jarigen die tijdens schooltijd willen/kunnen zwemmen hebben wij een gereduceerd tarief. U betaalt wel € 10,00 minder per maand! Na schooltijd zwemmen is ook mogelijk, uw kind zwemt dan voor het reguliere tarief.

Wanneer zwemt uw kind tijdens schooltijd? 
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag tot 14:30 uur. Woensdag tot 12:30 uur

In welke vestiging?
De zwemlessen worden gegeven in Lelystad.

Is het mogelijk om een proefles te doen?
Het is niet mogelijk om een proefles te doen om te kijken of uw kind er klaar voor is. Één les is namelijk niet voldoende om te beoordelen of uw kind er klaar voor is. Vaak moeten jonge kinderen wennen en komen zij na een paar lessen wel goed mee met de les. Indien de instructeur na een paar lessen merkt dat uw kind niet goed deel kan nemen aan de lessen zal hij/zij het advies geven om nog even te wachten. Het abonnement kan in dat geval per direct worden gepauzeerd.

Voor 4 jarigen loopt de diplomagarantie nog niet. Hij/zij zwemt wel voor het A diploma en kan afzwemmen voor het A diploma als aan alle eisen wordt voldaan. De diplomagarantie gaat lopen vanaf het moment dat uw kind 5 jaar is. 4-jarige zijn vaak speelser en hun mobiliteit is nog minder ontwikkeld (ook minder kracht) dan bij een kind van 5 jaar. Daarom kunnen wij niet garanderen dat een kind op 4 jarige leeftijd binnen een tijdsbestek 1,5 jaar het A diploma haalt (het kan korter zijn, maar ook langer). 

snelstartcursus zwemles

Lelystad (Hanzeborg)
Koningsbergstraat 201
8232 DC Lelystad
aquayara-lelystad@outlook.com

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen over Lelystad elke vrijdag tussen 10:00 uur en 13:00 uur via 06-41147576 en uiteraard per e-mail aquayara-lelystad@outlook.com. Voor vragen Almere Muziekwijk (alleen huur zwembad en zeemeerminworkshops) via info@aquayara.nl. Tijdens de schoolvakanties helpen wij u graag alleen per e-mail.