Diplomagarantie zwemles A diploma

Wat betekent de diplomagarantie bij de zwemles voor het A diploma? Voor kinderen die bij onze zwemschool zwemmen garanderen wij dat de kinderen binnen 18 maanden zwemonderwijs (of te wel) 66 zwemlessen hun diploma halen. Mocht dit niet het geval zijn, dan vervalt na de 66e les de contributie en mag het kind tot aan het behalen van het A-diploma kosteloos blijven doorzwemmen. Het enige wat dan nog verschuldigd is, zijn de proef- en afzwemkosten a € 40,00.

Voorwaarden diplomagarantie zwemles:

– De regeling geldt voor kinderen vanaf 5 jaar;
– Een kind moet in een reguliere groep kunnen meekomen. Is uw kind bijvoorbeeld heel angstig, heeft hij/zij moeite met de motoriek of snel afgeleid? Dan geldt er geen diplomagarantie;
– Geldend voor 1 keer per week les, de periode wordt niet gehalveerd als kinderen 2 keer per week zwemmen of extra lessen afneemt;
– De lessen dienen aaneengesloten te zijn gevolgd;
– Een kind moet minimaal 90% aanwezig zijn geweest.

Heeft u vragen over de diplomagarantie van de zwemles van uw kind? Stel deze gerust via het contactformulier via onze website. Wilt u uw kind inschrijven? Klik op de onderstaande knop! 

zwemles via subsidie

Snelcursus B en C diplomagarantie

Voor onze snelcursussen voor het B en C diploma hanteren wij ook een diplomagarantie. Indien uw kind niet afzwemt binnen de afgesproken tijd. Gaat uw kind op onze kosten verder tot het betreffende diploma is behaald. 

Voorwaarden  

– 100% aanwezigheid (bij snelcursus A mogen er max. 2 lessen gemist worden);
– Indien uw kind van een andere zwemschool komt / diploma heeft behaald is een testles afnemen verplicht. Zo kunnen wij bepalen of de snelcursus haalbaar is voor uw zoon/dochter.