Kinderfeestjes

Een kinderfeestje in het water! Een kinderfeestje in ons zwembad in Muziekwijk kan op verschillende manieren:

Een zeemeermin/neptunus workshop

Met vrienden en vriendinnetjes leren zwemmen als een zeemeermin of neptunus. De workshop bestaat uit 2 x 30 min. les en 30 min. vrij zwemmen. De workshop is mogelijk met max. 8 kinderen. De kosten hiervoor zijn € 275,00 incl. certificaten en gebruik van onze materialen (ook de monovin).

U kunt een datum aanvragen op een donderdag en zondag (hele dag mogelijk) of op een zaterdagmiddag vanaf 14:30 uur.

 Een seascooter feestje

Als echte stoere waterratten racen door het water. Zo een stoer feestje heeft niemand nog gehad! Tijdens de workshop leert uw zoon/dochter en vriend(inn)en omgaan met een sea scooter. Dit is een motor in het water die de kinderen voortrekt. Er wordt met een brilletje gezwommen. Een A-diploma is vereist. Er kunnen maximaal 6/8 kinderen meedoen. De kosten zijn € 275,00.

U kunt een datum aanvragen op een donderdag en zondag (hele dag mogelijk) of op een zaterdagmiddag vanaf 14:30 uur.

zwemfeestjes of doop

Huren zwembad Muziekwijk voor een kinderfeestje of doop

Lekker bommetjes maken, spelen met elkaar op de mat of hangen in een donut. Het kan allemaal bij het huren van het zwembad in Muziekwijk. Er staat een stereo ter beschikking om de favoriete muziek van uw zoon/dochter af te spelen. Een echt zwemfeestje dus.

Er kunnen maximaal 20 kinderen in het zwembad. In de wachtruimte is het mogelijk om eten en drinken te nuttigen. U bent zelf verantwoordelijk voor genoeg toezicht. Kinderen zonder diploma dienen 1 op 1 begeleiding te hebben.

Het is ook mogelijk om het zwembad te huren voor andere gelegenheden zoals bijv. een doop. U kunt bij ons ook blauwe schoenhoesjes bestellen.

De kosten voor het huren van het zwembad vindt u op onze pagina “tarieven“. Na het eerste uur is het ook mogelijk om per half uur te reserveren. De beschikbare dagen zijn donderdag, vrijdagavond vanaf 19:00 uur, zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur of de gehele zondag.