Indien uw kind moeite heeft met de motoriek (of techniek), snel afgeleid is, erg angstig of om een andere reden meer persoonlijke aandacht nodig heeft, is een kleine groep voor zwemles een goede optie. De instructeur kan hem/haar hierdoor meer begeleiden. De lessen duren 30 minuten.

Gaan de vorderingen sneller in een klein groepje?
Indien uw kind moeite heeft met het meekomen in een reguliere groep, vordert hij/zij wel sneller in een kleinere groep tijdens de zwemles. Daarnaast is de kans kleiner dat hij/zij meerdere keren verplaatst moet worden omdat het niveau te ver uiteenloopt met de andere kinderen. Indien uw kind goed meekomt in een reguliere groep dan gaan de vorderingen niet perse sneller. U kunt dan beter kiezen om 2 keer per week te zwemmen en deel te nemen met de vakantiecursussen indien u de vorderingen wilt bevorderen.

Is het ook mogelijk om naast de reguliere les een 1 op 1 privéles in te plannen?
Dat is bij onze zwemschool helaas niet mogelijk.

Wat is de wachtlijst voor zwemles in een kleine groep:
Indien uw kind al bij ons zwemt verschilt dit. Indien er plek is in haar/zijn niveau, is overplaatsing direct mogelijk. Indien er geen plek is proberen wij altijd z.s.m. een plekje te maken of kan het een paar weken duren voordat er een plekje vrijkomt. Indien uw kind nog niet bij ons zwemt is de wachttijd ongeveer 4-6 maanden. 

Locatie van kleine groepjes of privéles
De lessen 1 op 4 zijn in alle niveaus mogelijk in Lelystad.

Kosten: bekijkt u onze pagina “Tarieven

Let op: deze prijzen gelden bij automatische incasso. Indien u kies voor zelfstandig betalen betaalt u € 2,50 extra per maand. Bij het volgen van zwemlessen in een kleine groep, geldt er geen diplomagarantie.