Vakantiecursussen

 

Elke vakantie voor ieder niveau!
Tijdens de vakanties kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor een vakantiecursus. Deze cursus is 5 dagen achter elkaar en de lessen duren een uur. De zwemlessen worden in Lelystad gegeven.

Waarom de vakantiecursus?
De 5 lessen achter elkaar kan het leerproces voor uw kind extra bevorderen, dit geldt voor elk niveau. Indien uw kind bijna tegen het afzwemmen aanzit in niveau 5, dan kunnen de zwemlessen net even het laatste duwtje in de rug zijn. Hij/zij kan dan de laatste les geselecteerd worden voor het proefzwemmen. 

Heeft uw zoon/dochter moeite met 1 specifiek onderdeel bijv. springen in het diepe, duiken, borstcrawl etc, kiest u dan voor privélessen in de vakantie. De kosten voor een privé zwemles zijn € 39,00 per les in de vakantie. U kiest zelf hoeveel lessen u wilt en op welke dag(en).

Proef- en afzwemmen na vakantiecursus 
Voor gevorderde kinderen is er een kans dat zij zodanig goed vooruitgaan dat zij klaar zijn voor het afzwemmen aan het einde van de week. Bij de laatste les krijgen zij een selectiebrief mee met een uitnodiging om zaterdag te gaan proefzwemmen. Op zondag is het afzwemmen. 

Kosten vakantiecursus:
€ 95,00 

Inschrijven
In elke schoolvakantie wordt er een cursus georganiseerd. U krijgt een paar weken voor de vakantie een e-mail met de mogelijkheid tot inschrijving