Zeemeermin Workshop

Wil jij als een echte zeemeermin of neptunus leren zwemmen? Doe dan mee met onze zeemeermin/neptunus workshop in Almere Tussen de Vaarten! Tijdens de workshop leren de kinderen als een echte zeemeermin/neptunus te zwemmen met een zeemeerminstaart. Onderdelen die aan bod komen zijn: het leren bewegen in het water met een monovin en leuke trucjes zoals ronddraaien en door hoepels heen zwemmen. Aan het einde van de workshop ontvangt elke zeemeermin/neptunus een certificaat!

De cursus is 2 x 30 minuten. De workshop wordt in alle vakanties gegeven en op een doordeweekse dag tussen de vakanties door. De kinderen dienen in het bezit te zijn van een B diploma. Kosten: € 45,00 incl. lenen van het materiaal (monovin e.d.) en een zeemeerminbidon cadeau! Eigen materiaal mag uiteraard ook. 

De eerstvolgende workshop: in alle schoolvakanties of eventueel een groep tussendoor bij genoeg aanmeldingen. Schrijf uw kind alvast in om een plekje te bemachtigen.

Het is ook mogelijk om de workshop met een cadeaubon te geven (€ 2,50 extra).

Zeemeerminfeestje

Het is ook mogelijk om de workshop als zeemeerminfeestje te geven in Almere Muziekwijk. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.